Preshoekbosloop - 1 Mei

Algemeen

De preshoekbosloop gaat door op Maandag 1 mei 2023.

Alle parcours zullen vertrekken vanuit het Olympiadeplein in Marke. Vrije start voorzien van08:00 tot 12:00 voor alle afstanden
Vernieuwde parcours.

Inschrijvingen

Voor online inschrijvingen is de prijs € 15 voor de 8,5 km,
en € 18 voor 14 km en 22 km en 29 km
Er word per deelnemer 1€ Steun gestort aan Natuur en Bos
Daginschrijvingen zijn ook mogelijk voor € 20.
De voorinschrijvingen krijgen T-shirt. Om praktische redenen zullen daginschrijvingen geen T-shirt meer kunnen krijgen. Daginschrijvingen kunnen ter plaatse (Olympiadeplein Marke). Zorg bij voorkeur voor gepast geld, maar betalen met payconiq is ook mogelijk.

Voor het lopen

Meld je aan bij het onthaal met je inschrijvingsformulier en ontvang een polsbandje (rood voor 8,5 km, blauw voor 14 km en zwart voor 22 km groen voor 29 km) en je Tshirt . Er zijn kleedkamers en douches voorzien.

Tijdens het lopen

De 4 parcours zullen duidelijk worden aangeduid door middel van pijlen met rood kenteken voor de 8,5 km, blauw voor de 14 km en zwart voor de 22 km groen voor 29 km. Op gevaarlijke plaatsen zullen signaalgevers aanwezig zijn. Alle parcours starten op de piste van het Olympiadeplein.

De parcours zullen hoofdzakelijk door natuur en bos lopen, maar er zullen ook wat verharde stukken tussen zitten. Gelieve de uitgestippelde paden strikt te volgen en afval enkel te deponeren op de voorziene plaatsen. Het verkeersreglement is van toepassing op de openbare weg en iedereen loopt op eigen verantwoordelijkheid.

Bevoorrading

We voorzien op het parcours 3 bevoorradingsposten. bekertjes wegwerpen in voorziene zone

  • De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of ongevallen voor, tijdens of na het evenement.

  • Deelnemen vergt een goede gezondheid, we raden een een preventief onderzoek bij een arts aan.

Inschrijven scan de code

Onze Sponsers Voor de Natuurloop