Preshoekbosloop - 1 Mei

Algemeen

De preshoekbosloop gaat door op zondag 1 mei 2022.

Alle drie de parcours zullen vertrekken vanuit het Olympiadeplein in Marke. De start is voorzien om 10:00 voor 21.5 km, 10:20 voor 14 km en om 10:40 voor 7 km.

Inschrijvingen

Voor online inschrijvingen is de prijs € 12 voor de 7 km, en € 14 voor 14 km en 21.5 km.

Daginschrijvingen zijn ook mogelijk voor € 17. De eerste 500 deelnemers krijgen een goodiebag en een T-shirt. Om praktische redenen zullen daginschrijvingen geen T-shirt meer kunnen krijgen. Inschrijven kan via onderstaande knop. Kies je afstand, ga naar de winkelmand en reken af. Vul je gegevens in en volg de betaalinstructies.

Daginschrijvingen kunnen ter plaatse (Olympiadeplein Marke) tussen 8:30 en 9:30. Zorg bij voorkeur voor gepast geld, maar betalen met payconiq is ook mogelijk.

Voor het lopen

Meld je aan bij het onthaal met je inschrijvingsformulier en ontvang een polsbandje (rood voor 7 km, blauw voor 14 km en zwart voor 21.5 km) en een bon waarmee je je goodiebag kan gaan afhalen.

Het zal mogelijk zijn om je in alle comfort om te kleden in de sporthal (onder voorbehoud van de coronamaatregelen die dan van toepassing zullen zijn).

Om 9:45 zal een korte briefing worden gehouden aan de startlijn.

Tijdens het lopen

De 3 parcours zullen duidelijk worden aangeduid door middel van pijlen met rood kenteken voor de 7 km, blauw voor de 14 km en zwart voor de 21.5 km. Op gevaarlijke plaatsen zullen signaalgevers aanwezig zijn. Alle parcours starten op de piste van het Olympiadeplein.

De parcours zullen hoofdzakelijk door natuur en bos lopen, maar er zullen ook wat verharde stukken tussen zitten. Gelieve de uitgestippelde paden strikt te volgen en afval enkel te deponeren op de voorziene plaatsen. Het verkeersreglement is van toepassing op de openbare weg en iedereen loopt op eigen verantwoordelijkheid.

Bevoorrading

We voorzien op het parcours 3 bevoorradingsposten, maar breng je eigen herbruikbare beker mee. Je kan bij ons ook een herbruikbare beker kopen bij het onthaal.

Covid Safe Ticket

Het Covid Safe Ticket is momenteel verplicht. Zonder CST kan uw deelname niet verzekerd worden. Indien de wedstrijd niet door kan gaan wegens COVID zal iedereen zijn geld terug krijgen.

Onze Sponsers Voor de Natuurloop